Wat zou er gebeuren als zonnepanelen wit waren?

De onderzoekers hebben zich gericht op witte zonnepanelen, niet alleen vanwege de veelzijdigheid van de kleur, maar omdat witte zonnepanelen koeler zouden blijven, wat hun efficiëntie verhoogt, en het gebruik ervan over grote delen zoals het dak de gebouwen zelf koeler zou houden, wat de energie zou verminderen. vraag van.

Wat zou er gebeuren als zonnepanelen wit waren?

De onderzoekers hebben zich gericht op witte zonnepanelen, niet alleen vanwege de veelzijdigheid van de kleur, maar omdat witte zonnepanelen koeler zouden blijven, wat hun efficiëntie verhoogt, en het gebruik ervan over grote delen zoals het dak de gebouwen zelf koeler zou houden, wat de energie zou verminderen. vraag van. De Sloveense fabrikant van zonnepanelen Bisol heeft een wit paneel ontwikkeld met een vermogen van 190 W. Het product zou een ideale oplossing zijn om naadloos te mengen met gebouwen met een groot oppervlak en het behoud van hun historische karakter.

Zonnepanelen zijn het baken van hernieuwbare energie, maar zonne-energiesystemen krijgen niet zoveel licht als ze zouden kunnen zijn. Joshua Pearce van Michigan Technological University en een team van Queen's University in Canada hebben een manier gevonden om meer zon op de panelen te laten schijnen en de output met 30 procent of meer te verhogen. Het werk is gepubliceerd in het Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) Journal of Photovoltaics. Wat dacht je van bewolkte dagen? Hebben zonnepanelen direct zonlicht nodig? Wat als het regent? Het goede nieuws is dat uw zonnepanelen overdag elektriciteit produceren, zelfs als de zon niet schijnt.

U mag echter slechts ongeveer 15% tot 20% van de typische energieproductie van uw systeem verwachten op volledig bewolkte dagen. Daarom kunnen zonnebatterijen en nettometingsbeleid zelfs overdag zeer voordelig zijn, omdat ze voorkomen dat u alternatieve energiebronnen hoeft te zoeken vanwege een gebrek aan zonneschijn. Zonnestraling, vaak de zonnebron of gewoon zonlicht genoemd, is een algemene term voor de elektromagnetische straling die door de zon wordt uitgezonden. Zonnestraling kan worden opgevangen en omgezet in nuttige vormen van energie, zoals warmte en elektriciteit, met behulp van verschillende technologieën.

De technische haalbaarheid en economische werking van deze technologieën op een specifieke locatie is echter afhankelijk van de beschikbare zonnebron. Tegenwoordig heeft de overgrote meerderheid van de Amerikaanse staten wetten voor nettometing die leveranciers van nutsbedrijven verplichten nettometeringsopties te bieden aan zonne-klanten. Vanwege de onzekerheid met mogelijke hotspots, vervalt het gebruik van reflectoren momenteel garanties voor exploitanten van zonneparken. Deze zonnepanelen vangen lichtenergie van de zon op en zetten deze om in elektriciteit die door de mensen binnen kan worden gebruikt.

De langetermijneffecten van hotspots zijn onder meer verbrande vlekken die zonnecellen en backsheets aantasten en uiteindelijk tot branden kunnen leiden als ze niet worden aangevinkt. Verschillende eigenaren van zonnebedrijven in Michigan wilden weten hoe BdRF en reflectoren van toepassing zijn op hun werk. Er zijn twee veelvoorkomende oplossingen voor dit probleem, en de eerste die we zullen bespreken, zijn opslageenheden voor zonnebatterijen. Kies er een die voldoende energie biedt om uw huis van stroom te voorzien en voorkom dat u geld verspilt aan een zonnebatterij die meer elektriciteit opslaat dan uw huis daadwerkelijk verbruikt.

Informatie over wolkenvorming kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen waar zonne-energiecentrales moeten worden gebouwd en welk type zonnepaneeltechnologie de meeste energie zal opvangen. Het is vooral belangrijk om de zonnecelkleuren uniform te houden op volledig zwarte panelen om vlekkerige kleuren op zwarte daken te voorkomen. Dus als je op een plek woont die vaak veel lage wolken heeft, kunnen zonnepanelen misschien niet zoveel energie produceren als ergens anders. Het glazen frontpaneel van een zonnepaneel vertegenwoordigt de eerste verdedigingslinie tegen weersinvloeden, zoals regen, stof, hagel en af en toe een verdwaalde golfbal.

Gebarsten achterbladen zijn tekenen van een slechte componentselectie en kunnen ervoor zorgen dat waterdamp het modulaminaat binnendringt om zonnecellen te beschadigen. Lees meer over hoe zonne-energie werkt en de fotovoltaïsche en concentrerende zonne-thermische energieprogramma's van het zonnekantoor. Dus nam het team hun model mee naar het veld en voerde een experiment uit op Canada's Open Solar Outdoors Testing Field in Kingston, Ontario.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *