Waar kunnen zonnepanelen worden geplaatst?

Meestal worden zonnepanelen op daken gemonteerd, maar ze kunnen ook op de grond worden geplaatst, over parkeerplaatsen en buitengangen, of zelfs dicht bij muren. Afhankelijk van de omstandigheden en de instelling van het pand, evenals de hoeveelheid benodigde energie, kan elk van deze posities zorgen voor maximaal zonlicht.

Waar kunnen zonnepanelen worden geplaatst?

Meestal worden zonnepanelen op daken gemonteerd, maar ze kunnen ook op de grond worden geplaatst, over parkeerplaatsen en buitengangen, of zelfs dicht bij muren. Afhankelijk van de omstandigheden en de instelling van het pand, evenals de hoeveelheid benodigde energie, kan elk van deze posities zorgen voor maximaal zonlicht. Op de grond gemonteerde zonnepanelen kunnen op elke plaats op uw terrein worden geïnstalleerd met voldoende open ruimte en een goede blootstelling aan de zon. De panelen kunnen overal van enkele centimeters tot enkele meters van de grond worden geplaatst, afhankelijk van hoe het stellingsysteem is opgezet.

De panelen leveren stroom aan een omvormer voor zonne-energie, die zich op het montagesysteem achter de panelen of in het huis bevindt. Hoewel je misschien denkt aan zonne-energie en zwarte dozen op een dak, kunnen zonnepanelen op veel soorten oppervlakken worden geïnstalleerd. Als je een stuk land hebt dat groot genoeg is dat niet bedekt is met schaduwen, kunnen op de grond gemonteerde zonnepanelen een goede optie zijn. Als u zonnepanelen op de grond overweegt, moet u eerst bepalen of uw woning de juiste omstandigheden heeft.

Zolang schaduwen worden vermeden, kan bijna elke plek op uw terrein worden gebruikt voor zonnepanelen op de grond. Hoewel u zich er misschien niet van bewust bent, zijn er veel verschillende soorten zonnepanelen van verschillende aanbieders. Deze technologie maakt gebruik van spiegels om zonlicht te reflecteren en te concentreren op ontvangers die zonne-energie verzamelen en omzetten in warmte, die vervolgens kan worden gebruikt om elektriciteit te produceren. Welk systeem u ook gebruikt, houd er rekening mee dat zonne-energie kapitaalintensief is en dat de belangrijkste kosten voor het bezitten van een systeem vooraf komen bij het kopen van de apparatuur.

Uw dak kan ook obstakels hebben, zoals een dakraam of schoorsteen, waardoor het moeilijk zou zijn om daar panelen te installeren. Vervolgens presenteert het een aantal aanbevelingen die verenigingen kunnen gebruiken om zonne-energie naar hun gemeenschappen te brengen. SEIA Residential Lease Disclosure Form - Dit formulier voor leasebedrijven voor zonne-energie helpt consumenten de voorwaarden en kosten van hun huurovereenkomsten voor zonne-energie beter te begrijpen. Door de panelen iets naar het zuidwesten te richten, in de richting van de ondergaande zon, zouden de panelen's avonds, wanneer mensen thuis zijn en meer apparaten gebruiken, meer energie kunnen produceren.

Huiseigenaren moeten ook contact opnemen met hun lokale nutsbedrijf om te zien of het financiële prikkels biedt voor zonne-installatie en om te bepalen wat zijn beleid is voor netinterconnectie en voor de verkoop van overtollige stroom aan het net. In deze blog leggen we uit wat een op de grond gemonteerd zonnestelsel precies is, wat hun voor- en nadelen zijn en of je ze voor je huis moet overwegen. Houd er rekening mee dat veel opties voor zonne-energie geschikt kunnen zijn voor uw huis, wat betekent dat u er niet slechts één hoeft te kiezen. Op deze manier kunt u uw elektriciteitsproductie en besparingen op de elektriciteitsrekening verhogen zonder meer panelen toe te voegen.

Er zijn een aantal kaartservices die zijn ontwikkeld door SETO-winnaars die u zullen helpen bepalen of uw dak geschikt is voor zonne-energie en u zelfs offertes kunnen geven van vooraf gescreende zonne-energieleveranciers in uw regio.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *