Waar kunnen zonnepanelen worden geïnstalleerd?

Meestal worden zonnepanelen op daken gemonteerd, maar ze kunnen ook op de grond worden geplaatst, over parkeerplaatsen en buitengangen, of zelfs dicht bij muren. Afhankelijk van de omstandigheden en de instelling van het pand, evenals de hoeveelheid benodigde energie, kan elk van deze posities zorgen voor maximaal zonlicht.

Waar kunnen zonnepanelen worden geïnstalleerd?

Meestal worden zonnepanelen op daken gemonteerd, maar ze kunnen ook op de grond worden geplaatst, over parkeerplaatsen en buitengangen, of zelfs dicht bij muren. Afhankelijk van de omstandigheden en de instelling van het pand, evenals de hoeveelheid benodigde energie, kan elk van deze posities zorgen voor maximaal zonlicht. Op de grond gemonteerde zonnepanelen kunnen op elke plaats op uw terrein worden geïnstalleerd met voldoende open ruimte en een goede blootstelling aan de zon. De panelen kunnen overal van enkele centimeters tot enkele meters van de grond worden geplaatst, afhankelijk van hoe het stellingsysteem is opgezet.

De panelen leveren stroom aan een omvormer voor zonne-energie, die zich op het montagesysteem achter de panelen of in het huis bevindt. De twee belangrijkste componenten die u moet evalueren voor uw schone energiesysteem zijn zonnepanelen en omvormers. Voordat u uw zonnepanelen op het elektriciteitsnet kunt aansluiten, moet een vertegenwoordiger van uw stadsbestuur het systeem inspecteren en goedkeuring geven. Rekenmachines zoals deze zijn een goede plek om te beginnen als u nieuw bent met zonne-energie en het basiskostenmodel wilt begrijpen.

Zodra uw zonnepanelen het zonlicht absorberen, wordt het omgezet in gelijkstroom (DC) energie die door de leiding ondergronds en in uw omvormer stroomt. Als u graag uw paneelsysteem onmiddellijk aan de slag wilt, neem dan contact op met uw installateur om de voortgang van uw papierwerk te controleren. Veel online leveranciers van zonnepaneelkits bieden ofwel op de grond gemonteerde zonne-kits aan, of kunnen standaard dakkits aanpassen voor gebruik als grondmontagesysteem door de montage% 26 stellingapparatuur te verwisselen. Bovendien, als u niet over de extra ruimte beschikt, laat het installeren van zonnepanelen op de grond weinig tot geen ruimte over voor uw gazon, bloembedden of andere landschapsarchitectuur.

De laatste stap om zonne-energie te gaan is „de schakelaar omdraaien, om zo te zeggen, en officieel beginnen met het opwekken van stroom vanaf je dak. Afhankelijk van de grootte van uw tuin, kan een op de grond gemonteerde zonnepaneel u de mogelijkheid bieden om meer panelen te hebben dan u op uw dak zou kunnen passen. Bepalen of een PV-zonnestelsel moet worden geïnstalleerd, lijkt misschien een hele klus, maar het is belangrijk om te onthouden dat een dergelijk systeem een investering op lange termijn is. Incentives zoals het federale belastingkrediet voor zonne-energie kunnen uw nettokosten met 26 procent verlagen, maar zonne-energie is nog steeds een grote investering en het prijskaartje kan resulteren in stickerschokken.

Vergeet niet dat wanneer zonne-energie wordt geïnstalleerd, het belangrijk is dat een professional bepaalt waar zonnepanelen het meeste zonlicht kunnen verzamelen. Door Energy Star-apparaten en andere producten in uw huis te gebruiken, hebt u minder zonne-energie nodig om uw huis van stroom te voorzien.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *