Wat zal zonnepanelen vervangen?

Perovskietkristallen gecoate panelen Onderzoek heeft uitgewezen dat synthetische perovskietkristallen zowel efficiënter als goedkoper te produceren zijn dan kristallijn silicium, waardoor ze een opwindend alternatief zijn voor zonnepaneeltechnologie. In plaats van silicium te verdringen, kan perovskiet zelfs worden gebruikt om het te verbeteren.

Wat zal zonnepanelen vervangen?

Perovskietkristallen gecoate panelen Onderzoek heeft uitgewezen dat synthetische perovskietkristallen zowel efficiënter als goedkoper te produceren zijn dan kristallijn silicium, waardoor ze een opwindend alternatief zijn voor zonnepaneeltechnologie. In plaats van silicium te verdringen, kan perovskiet zelfs worden gebruikt om het te verbeteren. Gelukkig is kristallijn silicium niet het enige materiaal dat kan helpen de energie van de zon te benutten. In de Verenigde Staten werken wetenschappers en fabrikanten aan de uitbreiding van de productie van cadmiumtelluride zonnetechnologie.

Cadmiumtelluride is een soort „dunne-film” zonnecel, en, zoals die naam al doet vermoeden, het is veel dunner dan een traditionele siliciumcel. Tegenwoordig leveren panelen die cadmiumtelluride gebruiken ongeveer 40 procent van de VS, S. Markt op nutsschaal en ongeveer 5 procent van de wereldwijde markt voor zonne-energie. En ze profiteren van de tegenwind waarmee de bredere zonne-industrie wordt geconfronteerd.

Mansfield, de NREL-wetenschapper, zei dat het doel niet is om kristallijn silicium te vervangen door cadmiumtelluride of de ene technologie als superieur aan de andere vast te stellen. LED-verlichting op zonne-energie transformeert straten en paden in de VS. LED-zonne-verlichting heeft het voordeel dat het off-grid werkt. De besparingen op uitgaven over een levensduur van minstens vijfentwintig jaar zijn aanzienlijk.

Er zijn nog meer besparingen mogelijk tijdens de installatie van off-grid verlichting. Het is niet nodig om traditionele greppel- en kabelinstallaties te gebruiken die altijd duur zijn. De nieuwste technologie op het gebied van LED-verlichting op zonne-energie heeft de batterijfunctie en elektronica verbeterd. Back-upsystemen houden de verlichting meerdere dagen functioneel.

De efficiëntie wordt sterk verbeterd door regelbare elektronica. Verlichting kan worden aangepast aan elke locatie of lokale weerpatronen. Een van de belangrijkste voordelen van LED-zonne-verlichting is de openbare veiligheid. Het kan worden gebruikt in gebieden die normaal gesproken ontoegankelijk zijn of moeilijk aan te passen zijn met conventionele verlichting.

LED-zonne-verlichting op batterijen is duurzaam en ecologisch. Voordelen van het kiezen van zonne-verlichting SEPCO Solar Electric Power Company produceert commerciële zonne-verlichting en off-grid zonne-energieoplossingen voor toepassingen en installaties wereldwijd. Om geluidsschermen geschikt te maken voor zonne-energie, moeten ze correct worden uitgelijnd om efficiënt gebruik te kunnen maken van de zon. Ze zijn echter achtergebleven bij siliciumzonnecellen in efficiëntie en, belangrijker nog, stabiliteit, en breken af onder normale omgevingsomstandigheden.

Hoewel het slechts ongeveer een kwart van de energie produceert die een zonnecel overdag produceert, brengt het de veranderende mogelijkheden van de industrie voor zonne-energie. Onderzoekers van de City University of Hong Kong (CityU) hebben ferrocenen van imperiale makelij toegevoegd aan perovskietzonnecellen, waardoor hun efficiëntie en stabiliteit enorm zijn verbeterd. Ze hebben ontdekt dat het bedekken van traditionele zonnecellen met een dunne laag kristalmateriaal genaamd perovskiet de energieopwekking kan verhogen. Bedrijven, perovskieten zouden een relatief goedkope manier kunnen worden voor zonne-energie om fossiele brandstoffen uit te dagen voor het opwekken van elektriciteit.

En nu maken verschillende bedrijven grote vooruitgang in de richting van het produceren van commerciële perovskietzonnecellen op schaal. Het passeren van de volledige serie betekent meestal dat een silicium zonnepaneel minstens 25 jaar meegaat, hoewel onderzoekers niet zeker kunnen zijn of dezelfde correlatie geldt voor nieuwe materialen zoals perovskieten. In de afgelopen veertig jaar is er een dynamische toename geweest in het gebruik van zonne-energie in de Verenigde Staten. Een groot voordeel is dat drijvende PV-zonnepanelen enorme hoeveelheden energie produceren zonder kostbare grond of onroerend goed in beslag te nemen.

Perovskieten hebben onderzoekers al lang betoverd met de belofte om goedkope, ultra-efficiënte zonnecellen te produceren. Terwijl First Solar panelen produceert, blijven wetenschappers van zowel het bedrijf als NREL de cadmiumtelluridetechnologie testen en verbeteren. Olga Malinkiewicz, Saule's oprichter en chief technology officer, zegt dat het doel van het bedrijf was om een perovskiet-only zonnecel de deur uit te krijgen, en de lagere efficiëntie maakt niet uit of de technologie goedkoop genoeg is. Solar in Space - Onderzoekers werken aan de ontwikkeling van technologie waarmee de energie die wordt geproduceerd uit zonnepanelen op satellieten via microgolfenergie terug naar de aarde kan worden overgebracht.

Meren en reservoirs hebben enkele van de grootste beschikbare oppervlaktegebieden die het potentieel hebben om zonne-energie te produceren. .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *