Waarom werken zonnepanelen niet in een black-out?

Wanneer de stroom van uw elektriciteitsbedrijf uitvalt door een natuurramp, overbelasting of zelfs gewoon routineonderhoud, zullen uw panelen ook stoppen met het produceren van energie. Dit is voor de veiligheid van de nutswerkers die de leidingen bevestigen.

Waarom werken zonnepanelen niet in een black-out?

Wanneer de stroom van uw elektriciteitsbedrijf uitvalt door een natuurramp, overbelasting of zelfs gewoon routineonderhoud, zullen uw panelen ook stoppen met het produceren van energie. Dit is voor de veiligheid van de nutswerkers die de leidingen bevestigen. En ja, dit betekent dat zonnepanelen alleen niet werken tijdens een stroomstoring. De enige manier waarop uw zonnepanelen stroom kunnen blijven opwekken tijdens een black-out, is de opslag van zonnebatterijen.

Tegenwoordig zien steeds meer nutsbedrijven het belang van zonneopslag en vinden manieren om meer hernieuwbare energie in hun infrastructuur op te nemen, 3.De meeste zonnepanelen werken niet in een black-out. Dit komt niet omdat ze zonlicht niet langer in staat zijn om zonlicht om te zetten in elektriciteit, maar vanwege hoe de meeste zonnestelsels werken. Ja, zonnepanelen wekken elektriciteit op uit de zon, dus produceren ze overdag elektriciteit tijdens black-outs. Tenzij uw zonnestelsel echter is geconfigureerd om u in staat te stellen er stroom uit te halen tijdens een black-out, kunt u geen stroom uit uw systeem halen.

De meeste netgekoppelde zonnesystemen zijn niet geconfigureerd om elektriciteit op te nemen tijdens black-outs. Om elektriciteit uit uw zonnepanelen te halen tijdens een black-out, hebt u een omvormer nodig die is ontworpen om deze te leveren. Bovendien kan zonne-energie niet worden gebruikt in het geval van een stroomstoring om reparateurs van nutsbedrijven te beschermen die werken aan het herstellen van de stroom. Als elektriciteit wordt teruggevoerd terwijl reparateurs van nutsbedrijven aan de leidingen werken, kan dit gevaarlijk of zelfs dodelijk zijn.

Je zou denken dat een stroomstoring bij daglicht geen gevolgen zou hebben voor zonne-klanten, maar dat is meestal niet het geval. Hoewel zonnebatterijen steeds gewoner worden, zijn ze nog steeds vrij duur voor de meeste huizen en bedrijven. Elk zonne-energiesysteem is aangepast op basis van veel verschillende factoren, waaronder uw elektriciteitsbehoeften, huisstructuur, regels van nutsbedrijven, staats- en federale stimuleringsprogramma's, geografie en topografie. Het is ook belangrijk om te weten dat het raadzaam is om te kiezen voor opslag van zonnebatterijen als de meest effectieve en efficiënte manier om uw huis van stroom te voorzien tijdens een stroomstoring.

Bovendien kunt u met een netgekoppeld zonnestelsel de overtollige geproduceerde elektriciteit naar het net duwen. Je bent immers niet volledig afhankelijk van het net om je elektriciteit te krijgen; het komt allemaal van het zonlicht dat op je zonnepanelen valt. Dus het snelle antwoord op de vraag of zonnepanelen al dan niet zullen werken tijdens een stroomstoring is nee. Net als het volledig off-grid systeem zijn zonnebatterijen kostenonbetaalbaar en profiteren ze niet van dezelfde prijsregelingen die helpen de kosten vooraf die on-grid systemen bieden te verzachten.

Houd er echter rekening mee dat dit zonne-energie niet minder een waardevolle investering voor uw huis maakt. Zorg voor stroomuitval met een schone, betrouwbare zonnebatterij zoals Brightbox en neem de controle over uw energieopslag. Dit is zodat gebruikers van zonnepanelen nog steeds elektriciteit kunnen ontvangen van hun nutsbedrijf als de zonnepanelen niet genoeg opwekken om aan de vraag te voldoen en zodat ze overtollige zonne-energie kunnen verkopen aan het nutsbedrijf. De meeste zonnesystemen zijn netgekoppelde systemen, wat betekent dat ze nog steeds zijn aangesloten op het standaard elektriciteitsnet.

Hoewel uw zonnepaneelsysteem niet zal functioneren tijdens de zeldzame stroomstoring, is de installatie van zonnepanelen over het algemeen een lucratieve investering die niet alleen helpt uw energiekosten te verlagen, maar ook helpt bij het bevorderen van een groenere planeet. Tegenwoordig zien steeds meer nutsbedrijven het belang van zonneopslag en vinden ze manieren om meer hernieuwbare energie in hun infrastructuur op te nemen. Gebruik opgeslagen energie als de elektriciteit van uw huis wanneer zonnepanelen's nachts en' s ochtends vroeg niet worden opgeladen, waardoor het totale verbruik en de afhankelijkheid van het net worden verminderd. Door de overtollige zonne-energie die uw panelen produceren om te leiden naar uw batterij en back-uppaneel, kunt u essentiële apparaten en de belangrijkste kamers in uw huis van stroom voorzien.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *